Leter du efter utbildningar såsom:
  • Mobila arbetsplattformar
  • Travers/Säkra lyft
  • Fallskydd
  • Teleskopare
  • Vuxen HLR
  • Grävmaskin
Ta kontakt med vår samarbetspartner Göran på GR Truck & Utbildning!
 

Vi tycker det är viktigt att branschkollegor och deras anställda nätverkar med varandra i Halland. Att man träffas, umgås, skrattar ihop, samtidigt som man lyssnar på intressant information. Att man skapar nya kontakter i en avslappnad miljö. Därför har vi den stora äran att gästas av Thomas Morell från Trafikutskottet samt Peter Vännman inom försäkringsfrågor. 

Program
 
9.00   
Inledning

9.15   
Peter Vännman - ”Hur kan en försäkringsförmedlare bidra till en bättre totalekonomi”

10.00                   
Kaffe

10.30
Thomas Morell - ”Aktuella frågor och hur riksdagen arbetar, transportstyrelsens kontroller och Kammarrättens bakläxa mot Transportstyrelsen”

13.00
Lunch
 
Självkostnadspris 695 kr + moms. Anmälan är bindande men platsen kan överlåtas till någon annan.
 
Anmälan görs till info@hak.se eller på hemsidan senast den 4 november. Först till kvarn. Ta med respektive för en trevlig förmiddag i varuhuset Gekås samtidig som du fylls med matnyttig information.

Anmäl dig här

HAK Utbildning ABs delägare B&M Bengtsson deltod igår, den 5 september 2019, i det nya transportsgymnasiets invigning. Kristinehedsgymnasiet är den nya, toppmoderna skolan som kommer att utbilda vår framtid i åkeribranschen. Igår har vi säkert fått träffa många nya framtida åkare och även deras chaufförer.

B&M Bengtsson har deltagit i invidningen med en ny lastbil och en hjullastare som dagen till ära putsades strålande ren av Linus Thomasson, förstaårselev på det nya gymnasiet.

Grattis till alla lärare och elever till givande utbildningsdagar i era nya lokaler! 

Från den 1 september 2019 har vi på HAK Utbildning AB äran att välkomna Lars Runesson som kommer att arbeta som utbildningsledare och hålla i våra kurser. 

Lars har en mångårig erfarenhet av utbildningar inom åkerinäringen och har bla arbetat på kommunal gymnasieskola och komvuxutbildningar med buss och lastbil. Självklart är han godkänd som utbildningsledare i YKB, ADR, APV och truck- och maskin. Säkerhetsrådgivning är något som Lars brinner för och välkomnar nya som gamla kunder. 

Ta kontakt med Lars när ni har frågor gällande våra utbildningar/säkerhetsrådgivning eller andra branschrelaterade frågor. 

Nu hittar du höstens alla kursdatum i vår kalender!

Saknar du något datum eller har du önskemål om företagsförlagd kurs? Kontakta Lars Runesson!